12.5.06

Taller de creativitat v.0.3

LA RENTADORA NO EM TRIFUGA

Torno a les meves manies i proposo un joc nou. I aquest li dedico a qui se senti al·ludit ... Segur que tots tenim un familiar, amic o conegut que confon paraules o construeix frases pròpies (confeso haver-ne dit una ahir i una altra aquest matí :P) ... Aquí va una que es va deixar anar ara no fa massa en presència meva (i és que encara que sembli que no estic pendent, no se m'escapa una!) ... i ell va dir:

- ... y para mi, la ensalada de queso de cabra con VINAGRE MODERNA.

Curiosament a la carta ho anomenaven vinagre de Módena ... però què sabran ells?!

Algú més en sap una d'aquestes?

8 comments:

Anonymous said...

mmmmmm no se si valdrà... però jo deia de petit POPOTAMO en comtpes de HIPOPOTAMO... aceptamos barco?

(si ho se, no és exactament lo q demanes però es que un sempre parla be i no porta confusions i tal i esclar.... anda va, aceptamos o que? va va va! buaaaaaaaaa

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Enga, aceptamos Popotamo, encara que de petits tots deiem moltes coses ... i tu tampoc has de recórrer tan lluny en el temps: recordes "l'almea"? jeje, jo si! Una anecdota que mai falla ...

Aquí va una que vaig sentir per la ràdio: "paté de cuá" (=paté de foie)

abel said...

Jo de petit deia "olilas" enlloc de olivas. O potser amb "l·l", "ol·lil·las".

Us enrecordeu com anaveu vestits de petits?
La meva mare em vestia amb uns pantalons de pana marró fosc i unes sabatetes, de cordons, també marronetes. Em sembla que anava amb un polo a ratlles. Tot un classic, oi?

Vosaltras haviau anat ensenyant el melic de petitetas?

Anonymous said...

Abelillo, vigila amb això d'anar a la "iui" perquè detecto que t'estàs tornant xava ... què és això de parlar amb "as"?!

Serveix també "l'aloe vera" per referir-se a la Llei orgànica d'educació que va reformular la ministra Vera del Castillo o Del Castillo Vera ... ?!

Anonymous said...

SIp Glaire, lo de les "AS" i el "AM" es marca de la casa de l'Abel. Atot arreu on escriu deixa rastre! No podria ser una mano negre perque posaria: PodriAM anar al Joaquim Costa a fer cosAS. I esclar, ja t'hem pillat Abel!!!

Aquest noi no va per bon camí eh! Actuem?

abel said...

Aqui fas un fallo, ni que sigui un rera l'altre, però el marqueu i remarqueu eh xatos? Però aquest no és el vostre problema. Volia dir amb vosaltras->les lectores/escriptores femenines d'aquest blog. Perque inalambric estaràs amb mi que no es tant maco de veure el teu melic ni a tu t'agradaria veure el meu, tot i que de petit en tenia i ara esta amagat. En fi inalambric tens coses maques però el melic, jo no t'el se veure atractiu.

Abel, timestamp: 19-05-2006, 20:14