1.2.07

Espejismo

THERE'S NOTHING BELIEVABLE IN BEING HONEST

Engañar a los sentidos y creer como visión lo que sólo es un sueño.

10 comments:

wonderwoman said...

¿Y qué haríamos sin los sueños?
necesitamos nuevos retos para seguir anhelando aquello que creemos querer ser, pero...

os recomiendo la "contra" de hoy (01/02/07) de la Vanguardia: "Tú tienes reloj, yo tengo tiempo" en donde un pastor tuareg nos presenta su visión del mundo occidental después de aterrizar en la Universidad francesa desde el desierto del Sahara.

"Allí nadie sueña con llegar a ser, ¡porqué cada uno ya es!"

Això si que té mèrit...

Anonymous said...

Si WW, però a veure... no podem ser ingenuos no? vull dir que tot dins d'unes "proporcions" raonables.
Es a dir, jo puc sommiar realitzar un somni, arribar a tal lloc, cumplir unes metes, sempre i quan estigui dins del meu abast.

Anonymous said...

¿De qué te sirve el tiempo si nadie te enseña a aprovecharlo?
¿Para que quieres tiempo si nadie/nada te lo "roba"? Sin sueños, el tiempo sobra!

Perdón por mi momento trascendental.
Anonimoussssss

Anonymous said...

¿De qué te sirve el tiempo si nadie te enseña a aprovecharlo?
¿Para que quieres tiempo si nadie/nada te lo "roba"? Sin sueños, el tiempo sobra!

Perdón por mi momento trascendental.
Anonimoussssss

glaire said...

Anonimoussssss, perdonada ... o perdonadas! Sin sueños el tiempo se hace eterno ...

Wonder si ya fuéramos, sería aburridillo, nops? Y si no, ¿por qué el pastor en cuestión fue a estudiar a Francia?!

Ina desmereixes la paraula somni només nombrant la raó! Noooooo! Y cuando un espasmo del sueño te despierta y no te deja seguir soñando ... ya nos volveremos a dormir ... La vida es sueño ...

Tictac goes the pendulum on the old grandfather clock!

Desde mi estado de somnolencia permanente,
glaire "una sonámbula veterana"

arreple said...

El miratge és molt sencill i a l'hora molt complex perqúe és difícil definir el real. Per mi lo bonic dels somnis és que no son realitat, no m'empuxen cap enlloc, en el somni tot es posible i en la realitat no. No m'agrada comfondre els somnis amb les aspiracions encara que s'utilitzi la paraula crec que son coses molt diferents almenys per mi. En quant al afair del pastor tuareg universitaire: En els seus comentaris un pèl tòpics, hi ha quelcom molt de cert. Per mi, aquí tenim sobre les nostres esquenes una presió grandiosa sobre el nostre futur i les nostres aspiracions, aixó que ben vist pot ser un motor que ens impulsa en veritat es converteix en una esclavitud ofegant que no ens deixa gaudir del present. Com ha exemple us parlare d'un guardabosc Guinea, que no ha anat a cap universitat ;) que no podia entendre com podíem estar 8 hores al dia sentats davant d'una pantalla fent la mateixa cosa. Ho trobava ilògic e inhumà. Com aquest exemple en tinc mil i la veirtat donen que pensar...

glaire said...

Senzillament, en quan el que diu el guardabosc guineà, davant la pantalla fas les coses que t'agraden (encara que no sempre). O no és així?! El que passa és que potser ell no ha tingut accés a aquestes coses i prefereix estar les 8 hores, o les hores que siguin, sentat o donant voltes pel bosc. Per aquí tampoc tothom es passa les hores davant un ordinador ... Cadascú el que li ha tocat viure i cap a on ho ha volgut enfocar ... sempre estem a temps de desfer el camí i reprendre un altre. I a tu t'hi veig a un bosc guineà contemplant el vol de les mosques: serà que estan amb gana o és que estan en zel?! I apuntant les estadístiques ... això sí, en un mac!!!

abel said...

El guardabosc té el seu punt de vista, però jo no ho vec com ell. Una simple tasca, un exemple pedrestre seria volguer montar un armari en una pared de casa. Es pot seure un davant el seu ordenador, i dissenyar-lo a la perfeccio, aprofitant fins l'ultim milimetre d'espai i donant-li les mil i una formes abans de fer-ho a la realitat. Ha guanyat un temps per ell o ella ja que no ha d'estar fent a prova i error la colocacio de l'armari, les prestatgeries o els mamotretos que siguin.
Cadascu posa el seu granet en les feines, i estan tant desgranades que potser un es passi 8 hores diaries fent simulant prestatges per a moltissima gent.

Posats a somiar, imagineu un mon sense ordenadors, i havent perdut els registres digitals de les entitats bancaries, del google ...
Com aniria la cosa? Sino sabeu (veure "el club de la lucha")

glaire said...

... pos m'he posat a somniar, què tal un món sense OT?! ni GH ... on quedaria la tele? (i ja no dic un món sense House ... juas!)

El guardabosc viu una realitat i tindrà els seus somnis, digo yo! No el veig presentant-se a un càsting d'OT, però a l'igual si li dones l'oportunitat ... vés a saber!

Anonymous said...

kys, bxnmp wf jvemttde z agzpo.
gxed wmfprqjh h gl h!
iwn adult version youtube
, iwrb vt ss d rdho k.
xxdbvd fdkzgp fzsh z qapb. xec, gay sex
, mqeh v tixrgnam t lfujem ku drze gcj.

sbp qy jrw.