4.1.07

Impressionant!

¿QUIÉN ME IBA A DECIR ... ?

Valen, fer servir l'estribillo d'una cançó del Bisbal per començar és massa fort, però ... uala que he arribat a les 5000 visites (i més, tenint en compte que el contador a vegades "cau" i que el vaig incloure més tard).

Vaig a fer una blogfesta!

10 comments:

Anonymous said...

Debería felicitarte por tus numerosas visitas... claro que hay que saber si son visitas por IP o visitas por actualizacion de pantalla (F5) que no es lo mismo...

Pero en fin 5000 visitas estan muy bien. Yo solo llevo 200... es que mi blog es menos comercial y va dirigido a un público independiente y tal...

Y que quiere decir esto de que el contador "a vegades cau".?

glaire said...

Y a ti ¿quién te ha metido en la cabeza estas tonterias de que si es por IP o por actualización? 1000 visitas/día ... juas!

arreple said...

Enhorabona noia, per les 5000 visites i per el redisseny. Molt xulo!!!

glaire said...

Gràcies senyor! Però hauria de ser jo qui us donés les gràcies, nops? Gràcies per entrar, gràcies per dedicar-me alguns segundets, gràcies per llegir-me, gràcies per comentar ... gràcies, que cony! I sobretot gràcies al mr. abeleto per programar el contador. Quan un neix marcat, acaba sent freak!

pd. perdona arreple, tens un blog nou?!

glaire said...

Aps, el redisseny cap mèrit tenint en compte que és una plantilla. Només alguna petita modificació, clar que ... té delicte, oi?

abel said...

Enhorabona glaire!
No cal que m'ho agraeixis, es un plaer i un honor.

Anonymous said...

Mmmmmmmm i si fem un nou repte Glaire? I si intentem arribar a les 7700 visites abans del 7 de Maig? Ho veus factible? :-)

glaire said...

Enga! Encara diria més ... intentaré arribar a les 7.777 visites, okis? Cagate lorito! Quantes portes tu?!

Anonymous said...

Jo ja no tinc blog carinyo, el vaig tancar perque m'absorvia massa temps i hi havia molt voayer... ja saps!

Intentaré fer que arribis al 7.777. De fet ara trucaré al meu pare i li diré que es vagi a un cibercafe i que vagi posant a cada ordinador com a pàgina d'inici el teu blog, i així al obrir aquell ordinador ja tens una visita més!! JUNTOS DOMINAREMOS LA GALAXIA!

glaire said...

Uuuuuuh ... que arriba el dia i encara queden 2.000 visites per aconseguir el repte ... :S