19.10.06

Com està el patí!?

1N: ELECCIONS A LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Fa uns dies que estic realment ratllada. No, en serio ... Els que em coneixeu sabeu cap a on tendeixo (tampoc crec que ho hagi de publicar), tot i que els anys i la situació personal han canviat les meves prioritats i, amb elles, les meves inclinacions ... El meu sentiment de responsabilitat fa que m'autoobligui a votar encara que sigui cada vegada més complicat. Però aquest cop ... a qui es vota?! Si és que no és qüestió de partit, és qúestió dels personatges que donen la cara ...

Anem a fer un repàs dels principals candidats:

1. MONTILLA: pfua ... es pot ser més soso?! I als que m'argumentin que per ser president no s'ha de ser pallasso, els diré que no, no cal, només amb somriure de tant en quan, coordinar les paraules i tenir aptituds per governar n'hi hauria prou. I a més, no estaria malament tenir el nivell C com s'exigeix a qualsevol funcionari ...

2. MAS: Déu meu, d'on ha sortit aquest home?! Em fa por ... el trobo el clon d'un polític americà i no dic quin! El dofí del Pujol crec que espera la seva hora per transformar-se en tauró ... tot i que ja se l'intueix l'aleta!

3. ROVIRA: cada cop que obre la boca aquest senyor, sento vergonya de ser catalana (i no vull!). Per cert, qui s'afaita amb les ulleres posades?

4. PIQUÉ: aquest deixem-lo en pau. Pobre, ja té prou creu en haver equivocat el partit!

5. SAURA: jeje ... que es busqui un publicitari menys viciós!

Davant aquest panorama, vaig decidir mirar els espais electorals per veure qui seria el primer que proposaria regalar pisos als penjats de vora 30 anys que encara no haguessin pogut comprar-ne un ... o, simplement, per veure si hi havia una alternativa interessant. I vaig descobrir la "Plataforma Adelante Cataluña". Si us plau, no deixeu de veure el candidat i el video (fixeu-vos especialment en el que consideren el mapa de Catalunya) ... sort que a l'hora que el passen per la tele la majoria de radicals islàmics estan dormint ... espero! Sino ja la tornem a liar!!!

Per què no montem un partit?!

7 comments:

abel said...

El primer que vaig llegir del montilla a cuento d'aquestes eleccions no es gens agradable.
http://www.youtube.com/watch?v=lBKejThbLVk&mode=related&search
A més vaia entrevistador, periodista o el que sigui. No sap fer parlar o almenys es l'impressio que he tingut. Vull dir que no li pregunta per donar a coneixer els projectes del seu entrevistat o qui es el seu entrevistat, en aquest cas el montilla, sinó que ho fa desde la ironia i per trobar el filó que ha trobat com a resposta. I l'altre no ho ha tolerat i li ha saltat a la iugular.
Es veritat que no té el C de català però es defensa de que no se li ha d'exigir només això a un president de la generalitat sinó molt més. Vale, doncs el montilla no ha fet carrera universitaria. Bueno no cal per ser una persona instruida, però la seva experiencia no dona peu a que s'hagi instruit adequadament ja que no guarda bona reputació en el seu pas pel funcionariat català.

A qui confiarem l'ordre social, el govern? Sort que surti qui surti no té poder per tocar ni un pel les nostres llibertats, sinó si que li saltarem a la iugular nosaltres com a defensors de la democracia. I no cal ser anarquista com l'antich, ja que en global no hi ha prouta responsabilitat per part de tots per mantenir l'ordre public, l'ordre social que sembla que necesitem perque no tothom esta pel benefici comú, llavors l'anarquia per mi que no pot funcionar.
Llibertat interior!

Anonymous said...

Abel, noto en les teves paraules un fil de rencor i molt podria ser perquè els de Google (aquests si que tenen poder suficient per tocar les nostres llibertats) han vetat el teu blog!? Jeje, tu segueix així: parlant d'anarquia i revolució en el meu blog, que segur acabaràs per vetar el meu!!!

No es pot insitir tant a parlar de jueus i esperar no entrar a la base de dades de gent sospitosa de terrorisme del pentàgon ... :P I per molt que admiris els senyors de Google, són ells els que tenen l'última paraula i els que t'hi han inscrit. Els 'defensors de tota llibertat' resulta que són els que tenen el poder per limitar-la ... americans si més no!!!

Sobre l'entrevista: pos trobo bé que li anessin a buscar els punts febles al Montilla i a tots els altres candidats també ...

abel said...

Si glaire, tota la raó, google i demés com a base (segur que molt més evolucionat) fan analisi léxic del contingut del teu blog. Llavors veuen que ha sortit la paraula anarquia. Si es repeteix un mínim de vegades, la paraula anarquia, pot entrar en el context de blog anarquic i llavors vetar-lo.

Com a bona democratica no, però pots vetar tu mateixa els comentaris i aixi conservar la linea apolitica.

A mi m'han vetat per problemes tecnics, perque els seu robot no parla català de moment, tot arrivarà potser. Espero que com a territori som un pessol en una gran paella però en lo digital no cal gaire espai per fer soroll o musica.

Anonymous said...

I tornem al principi del dilema: se li hauria d'exigir al robot de Google el nivell C de català?!

Abel, tu vés repetint la paraula anarquia al meu blog ... :S

abel said...

No estaria de més que el parlés.
Podria demanar-ho la generalitat a google. O potser ja ho han fet.

Volem anuncis contextuals en català.
Que hi dieu? Propaganda si o no?

Anonymous said...

Aaaaaaiiix, mira tu, ara sembles el Carod Rovira!!!

Anonymous said...

En realitat, la intenció de discutir la seva entrada al bloc és increïblement realista. Jo l'opció d'escoltar alguna cosa totalment nou amb això a causa que realment proporciona el mateix lloc dins del meu Estats Units durant aquesta matèria de manera que aquesta ajuda específica? Un munt tots els s. Vaig tenir l'oportunitat d'una bona mirada sobre el tema, a més va notar un gran un nombre de blocs, però en contrast amb això. Gràcies per revelar tant dins del seu lloc web.