22.3.06

Taller de creativitat

JUGUEM

No t'aturis davant d'una simple paraula que sembla estar fora de context. Dóna-li un significat ...

VERD

28 comments:

Anonymous said...

Dícese del color por antonomasia de la naturaleza. También del color al que el ojo humano es más sensible. Algunas tribus de la selva amazónica, diferencian más de mil clases de verde (cosa que es imposible para los occidentales)
Asociamos también el verde, para clasificar los chistes. ¿Quien no sabe que es un chiste verde?

Anonymous said...

DESCONTEXTUALIZAR

glaire said...

Me suena a un anuncio de una marca de café descafeinado (queda prohibida la publicidad gratuita) ...

"Sacar a Skyline de Barcelona y ponerlo en la carpa de sant cugat"

RANITA

(???)

abel said...

RANITA:
havent sigut capgros, ara que te 4 potes de la granota espera que alguna dona li faci un petó. Vol fer la metamorfosi a princep, però no l'importa si no la fes en la resta de la seva vida. L'animalet no deu projectar les expectatives com nosaltres fem, simplement pels sentits, pel seu estat, aixi fara. Si te gana menja, si te que anar al lavabo hi va, mes o menys com el forest gamp, pero ell si que trobava en falta una relacio afectiva.
En fi, la curta vista i perspectiva d'un tio.

Paraula: TENDENCIA

Anonymous said...

VERD Viudas exuberants reprimidas i desitjoses.
VERD Ocell en anglès nivell 1
VERD Abreviació de "Verdadero"
VERD Diminutiu d'Alberd
VERD Hipiie ecologista
VERD Indicatiu de venvinguda o de pas permes.
VERD ....

ARRE

glaire said...

... llàstima que el q tocava fós Tendència ...

TENDÈNCIA:
Quan et deixes seduir per alguna cosa, et deixes dominar i ja estàs perdut: no hi ha opinió, no hi ha voluntat, no hi ha criteri ... No, no nos moverán!!!

POLAROID

Anonymous said...

Màquina infernal que permet tallar un tros de la mediocre realitat contínua en la que estem sumergits i que no triga ni 1 minut a escupirte-la a la cara.

METAFORA

Anonymous said...

METAFORA:
És com una asociació comparativa normalment amb objectes que mes aviat no pinta gaire en el contexte de la frase. Posem un exemple:
Aquesta dona està com un tren. I jo dic: com està un tren? Es més, podriem classificar la dona com un tipus de tren? Es que si la dona es un tren de renfe, no està tan bona com un de ferrocatas? Anem més enllà, i si fos un AVE?

Anonymous said...

SOSTENIBLE

glaire said...

SOSTENIBLE:
Allò fàcil o que, com a mínim, podem aguantar. Pensava en coses sostenibles ... més fàcil recórrer als casos contraris: Físicament, no proveu sostenir una motxilla anant de copi en una moto a 120 km/h. Psicològicament, no proveu sostenir una conversa sobre la teoria de la varicel·la formulada per l'Abel ;)

HUMUS

Anonymous said...

HUMUS:
Es una especie de orgía triturada de garbanzos, que estan todos aplastados unos contra otros y acompañados con un poco de salsa. En fin, como una corrida de una buena orgia. ¿Quien no lo ha probado?

Palabra: PORTATIL

Anonymous said...

PORTATIL:
Que posee la cualidad de ser substriado facilmente a su dueño.

PESCADO

Anonymous said...

PESCADO: Que te han pillado y una vez cogido no hay escapatoria ... el pescado también es algo que huele mal (sobretodo muerto), de allí que sea desagradable que te folle un pez. Así que no te dejes pescar por un pescado con ganas de follar.

LIBRETA

Anonymous said...

LIBRETA:
conjunto de hojas (un mínimo de dos) que sirve como apoyo a la memoria de nuestro cerebro. De esta manera evitamos no recordar el telefono de una amiga con la que has quedado, de la lista de la compra o de los cumpleaños de tus amigos. También podemos apuntarnos fechas importantes como la reunión con el jefe para un augmento de sueldo, el dia que te divorciaste de la mujer o el dia de las rebajas de verano.
Importante: El tamaño si importa.

Palabra: MASCARA

abel said...

MASCARA:
resultat de un proces mental entre el més basic del nostre ser i el que volem o deixem veure al exterior.
Exemple: et punxen amb una agulla i fas que no et fa mal.

Paraula: LLUVIA DORADA

Anonymous said...

LLuvia dorada son 2 PARAULES! No VAL!

abel said...

Paraula: LLUVIA + una característica de color, DORADA.
Per tant, és un nom i un adjectiu.
Es com dir la hora que es, però sense els minuts. Potser si que l'interessa saber al detall quants minuts passen de la hora.
M'interessa saber que significa per vosaltres "lluvia dorada" i no "lluvia" ni "dorada".
Podrian saltar-se la regla "d'una paraula" i fer un esforç?

En fi, si no convenç proposo la paraula: TIQUISMIQUIS

Anonymous said...

A ver, por una parte estoy deacuerdo con Inalambric. Si es una palabra, es una palabra. Todos hemos seguido la misma regla, así que Abel, tu debes hacer lo mismo. Llamale "tiquismiquis" (muy buena por cierto) a Inalambric, pero parte de razón tiene.
Y otra cosa, creo que todos sabemos lo que quiere decir Lluvia Dorada, así que quizás hubiera estado mejor "una" palabra (fíjate que recalco "una") más madura y más interesante. ¿no crees?

Por cierto, acabo de definir TIQUISMIQUIS.

Me toca: ASIDUO

Anonymous said...

buino, en referencia a una o más palabras ... ¿quién puso normas aquí?! Siempre Ina y Skyline montando bronca!!! Sí es que ...

ASIDUO:
Perseverante ... que se repite: que abre la boca, empieza, suelta y volvemos a empezar; que abre la boca, empieza, suelta y volvemos a empezar; que abre la boca, empieza, suelta y volvemos a empezar ...

MANUAL

Anonymous said...

Manual, com el manual d'instruccions que ningú es llegeix al comprar quelcom.
Manual, com qualsevol cosa feta per un mateix, per exemple, un bon petó, dolç i apasionat.
Manual, com un bon canvi de moto, i notar que ets tu qui la domines i acceleres (i que el passatger si no s'agafa be, es desprén...)
Manual, com qualsevol cosa no automatizada. Fer zapping, triar musica al teu gust, triar les xuxeries preferides o la elecció d'una bona pel.licula. I ja posats, la elecció de la teva proxima victima...

PARAULA: DECEPCIÓ

Anonymous said...

Ina, ja saps que jo sovint faig les coses sense pensar-m'ho dos vegades ... Sento haver-te decepcionat!!! Intentaré canviar ... q va! no ho faré ara :P

Per cert, em deus una motxilla i un sopar ... aquí tens la descripció de DECEPCIÓ!!!

Paraula: RASTA

abel said...

Skyline, por que dices que es inmadura la idea de una "lluvia dorada"?
Inalambric, necesites llistar alguns exemples de manualitats, es que creus no en tenim prou amb la definició que has donat, per saber que és?
Riem perque podem riure, cito una frase de una pelicula, Old Boy; "Rie y el mundo entero reirá contigo, llora y llorarás solo."

RASTA:
conjunt de cabells units per alguna mena de sòlid.
Es troben pentinats amb rastes entre la comunitat hippie.

PARAULA: DORADA

Anonymous said...

Abel, dono diferents exemples pq hi ha qui no pilla les coses ni a la de tres per molt que li expliquis...

DORADA:
Con les galetes Maria. Q bones sucades a la llet!

Paraula:
HISTERIA

abel said...

HISTERIA:
quan algu explica les coses i resulta que no s'han entes, o bé perque l'altra persona no ho ha pogut o perque no s'expliquen bé aquestes coses. La persona que explica les coses espera que s'entenguin, d'aqui neix la histeria o impotencia a vegades.
No Jordi?
Hi ha qui no hi ha manera de fer-li entrar en raó, jo sovint estic en aquest cas.
Simple o complicat, no te perque escollir-se, potser de natura, sense haver-ho escollit, complicada i la simplicitat que es veu desde afora esta tant lluny de com es viu per dins que no hi ha manera de entendre una altra perspectiva.

PARAULA: ESBERAT

abel said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Abel, veo que te gusta repartir. Por lo que leo eres de esos que te gusta "llenar" sin decir nada y por eso mi referencia a tu "magnifica eleccion de dos palabras como Lluvia dorada".

ESBERAT:
Cualquier persona que trabaje en bolsa.

Sorprendenos Abel
Palabra: LLUVIADORADA

abel said...

Skyline, has girado la tortilla. Yo queria saber que es para vosotros una lluviadorada.

Palabra: LLUVIADORADA

Anonymous said...

Veo que hay quien no se atreve ...

LLUVIADORADA: ¿Por qué lluvia? porque es materia en estado líquido que se desprende. ¿Por qué dorada? Porque califica el color del líquido que cae ... En conjunto, una metáfora para adornar una práctica escatológica que carece de interés ya sin compartir. Si se hace individualmente se conoce por mear. ¿Os sirve?! ¿Alguien lo ve de diferente forma?

¡¡¡Enga, a otra cosa!!!

Paraula: DETALLE