6.2.06

¿Ande estará el Tio Lala?!

Nosaltres, molt intrèpits, vem retar a tota la comunitat gitana de Terrassa, Les Fonts i Rubí (que no és poc) i ens vem colar a les obres controlades pel Tio Lala per tirar unes fotillos sense sentit ... per què? Perquè som així de xulos! A més quedar-se fora tampoc tenia cap emoció, nops? Algun fins i tot, molt gallito, va retar verbalment al patriarca, jugant-se la seva pròpia vida i la dels del costat (so mascle cabró!) ... Conclusió: mai t'aturis davant d'una senyal de prohibit, encara que després hagis de sortir per potes :S ... En el risc, està el plaer!!!

Les fotos tampoc són cap cosa de l'altre món ... no cal ocupar ni que sigui una infíma part de la red mundial per penjar-les ...

4 comments:

Anonymous said...

Ui si! que fotos más interesantes... Increible el tio este que parece un actor porno con eso entre las piernas... en fin! Y la otra "pava" que no sabe hacer fotos; es que no te das cuenta que se te ve la sombra? Es q va de fotografa...

glaire said...

Inalàmbric, sip, tu molt xulo pq no hi havia el patriarca per allà ... però m'agradaria veure't davant del Lute ...

Skyline, que se te ve el plumero!? Y si soy pava, pero Pava Divina (con mayúsculas).

Anonymous said...

Hola, estic amb la glaire, el de la foto es posa xulito quan veu que ho pot fer, pero algun dia ... que espero ser jo li dire algo perque aprengui, almenys mirare de no fer-li mal, que segur que li faria menos mal del que li pogues fer algu altre.

glaire said...

osti ... sona a recoxineo ... si us plau, si us voleu picar, fe-ho en un altre blog!!! Recordeu q tinc el poder per borrar els vostres comentaris ... i no voldria ferir ningú ;)